Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zondag 26 November 2023: Gratis Eindejaar MP3 Motortoertocht

26 november 2023 : 10:00 - 16:00

Gratis MP3 en Metropolis motorscooter Veluwse Toertocht met of zonder barbecue.

 

Algemeen:

Op zondag 26 November organiseren Arjan Brouwer Trading en Nick Brouwer Trading de MP3 Veluwe toertocht voor Peugeot Metropolis, Piaggio MP3, Yamaha Tricity en Gilera Fuoco motorscooters vanuit Leusden met als eindpunt Putten. Deze toertocht is niet alleen voor klanten, maar ook voor diegenen die elders een MP3, Tricity, Fuoco of Metropolis hebben aangeschaft.

Iedereen graag op tijd aanwezig. Vanaf 10.00 uur is de inloop in Leusden.

Rond 10.15 uur is er een rijdersbriefing waarna we rond 10.30 uur in verschillende groepen op weg gaan over de mooiste wegen van Utrecht en Gelderland.
Inclusief een tussenstop en een gezellige barbecue met drankjes na afloop.

Deze avontuurlijke MP3 motordag met eventuele barbecue met drankjes na afloop is geheel gratis. Passagiers graag als 2e deelnemer inschrijven. Achter kenteken dan het woord “passagier” vermelden.

Indien u 4 dagen voor het evenement alsnog besluit niet mee te kunnen, wilt u dit dan tijdig laten weten i.v.m. de catering?

 

 

Dagprogramma MP3 en Metropolis Veluwse Toertocht:

TijdProgramma
Vanaf 10.00Ontvangst groep Leusden: Aankomst en welkom met koffie bij Nick Brouwer Trading, Ambachtsweg 1D, 3831KA Leusden.
10.15Rijdersbriefing. Uitleg dagprogramma, route en gedragsregels deelnemers.
10.30Alle groepen: Vertrek vanuit Leusden met voorrijders en via navigatie op eigen initiatief.
11.30Tussenstop in het bos. Gelegenheid tot aankoop drankje voor eigen rekening.
14.00Aankomst bij Arjan Brouwer te Putten:
Hoge Eng-West 19-21, 3882 TP Putten.Afscheid deelnemers die niet meedoen met de barbecue. Alle anderen: vanaf 15.00 uur napraten onder het genot van een hapje en drankje.
rond
16.00
Einde programma, afscheid

Tips:

  • Wees op tijd anders mist u een deel van het programma, het programma is strak gepland.
  • Zorg dat uw MP3 goed onderhouden is. Er is niets vervelender dan stilstaan in plaats van genieten. U kunt eventueel ook een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt vooraf.
  • Neem voor de zekerheid een lange broek, warme jas, stevige dichte schoenen en regenkleding mee.
  • Rij altijd beheerst. Bedenk dat er op de openbare weg ook anderen rijden die niet weten dat u aan een toertocht meedoet. Vraag bij twijfel nog even na hoe alles werkt voordat u wegrijdt.
  • Spullen die je overdag niet nodig hebt kun je veilig in onze trainingsruimte achterlaten.
  • Wij rijden alleen op wegen die vrij toegankelijk zijn voor het verkeer. Eventuele snelheids- en verkeersboetes zijn voor rekening van de bestuurder. Wij nemen echter aan dat u onze instructies opvolgt en volgens de wegenverkeerswet handelt.
  • Wil je nog een vriend of kennis als medepassagier meenemen voor deze dag, dan kun je die ook opgeven via het aanmeldformulier op de website.
  • Het programma is niet toegelaten voor tweewielers.

Share This