BEREID JE PIAGGIO MP3 OPTIMAAL VOOR OP DE WINTERPERIODE.

Wanneer je doorrijdt in de winter is een wintercheck of onderhoudsbeurt door Arjan Brouwer Motor Trading erg belangrijk voor een optimale bescherming tegen roest en pekel. Er is al een wintercheck vanaf € 49,=. Wanneer u de MP3 door ons voor de winter wilt laten tectyleren of tevens als voorjaarsbeurt weer helemaal zomerklaar wilt laten maken, is dat uiteraard ook mogelijk.

WINTERSTALLING MOTOR EN MP3 BIJ ARJAN BROUWER.

Wanneer je niet doorrijdt, kun je kiezen voor een goede, warme en veilige bewaakte winterstalling of motoropslag. Bij Arjan Brouwer Trading is dit weer mogelijk. We bieden tevens een gratis ophaalservice bij een kleine(5000km) of grote(10.000km) beurt of ingeval van schade. We verzorgen gratis een wintercheck en kunnen ook uw motor winterklaar maken, zowel voor stalling als voor doorrijders. Zie hieronder voor de kosten. Een wintercheck is ook los mogelijk. Wanneer u de MP3 komt brengen zijn de kosten van de wintercheck slechts € 49,00.

NU is ook het juiste moment om een andere Piaggio MP3 aan te schaffen. Er is volop voorraad en keuze en we hebben speciale winteraanbiedingen. In het voorjaar is de vraag groot en de keuze beperkt.

Wintercheckactie geldig t/m 31 januari 2023.
Share This

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!