Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 30 Oktober 2021: Piaggio MP3, Gilera Fuoco en Metropolis Halloween Toertocht

30 oktober 2021 : 10:00 - 17:00

Gratis MP3 en Metropolis motorscooter Halloween Toertocht met of zonder barbecue.

[button text=”Hier aanmelden…” title=”Hier aanmelden…” url=”https://www.arjanbrouwer.nl/?p=17271″ align=”left” target=”_blank”]

Algemeen:

Op zaterdag 30 oktober organiseren Arjan Brouwer Trading en Nick Brouwer de MP3 Halloween toertocht voor Peugeot Metropolis, Piaggio MP3, Gilera Fuoco en andere merken driewiel-motorscooters vanuit Putten. Deze toertocht is niet alleen voor klanten, maar ook voor diegenen die elders een MP3, Fuoco, Metropolis of ander merk driewieler hebben aangeschaft.

Tevens is deze dag de introductie van de nieuwste modellen en super veel actieprijzen en winter opruimingen tot 75 % korting !! / Koffers vanaf € 50 / Kleding / Accessoires / Akrapovic -25 % /  Winterproducten / en alles in de partytent voor 50% !!

Inloop in Putten vanaf 10:00 uur met koffie en broodjes  !!
Om 10.30 uur is er een rijdersbriefing waarna we in verschillende groepen met voorrijder op weg gaan over de mooiste wegen van de Veluwe. Ook zal er getracht worden nog wat Veluws wild te spotten. Inclusief een aantal tussenstops in het bos en op de hei en een gezellige barbecue met drankjes na afloop.

Deze avontuurlijke MP3 motordag is geheel gratis. Ook de barbecue. Laat i.v.m. inkoop-planning wel even weten dat je blijft voor de bbq. Passagiers graag als 2e deelnemer inschrijven. Achter kenteken dan het woord “passagier” vermelden.

Arjan Brouwer organiseert in Putten maandelijks gratis Piaggio MP3 en Peugeot Metropolis opstapdagen voor mensen die kennis willen maken met een Piaggio MP3, Gilera Fuoco en Peugeot Metropolis.

.

 

Dagprogramma MP3 en Metropolis Halloween Toertocht:

TijdProgramma
Vanaf 10.00Ontvangst groep Putten: Aankomst en welkom met koffie en broodjes bij Arjan Brouwer Trading, Hoge Eng-West 19-21, 3882 TP Putten.
10.30Rijdersbriefing. Uitleg dagprogramma, route en gedragsregels deelnemers.
10.40Alle groepen: Vertrek vanuit Putten met voorrijders en via navigatie op eigen initiatief.
12.30Tussenstop in het bos. Gelegenheid tot aankoop drankje voor eigen rekening.
vanaf 14.30Aankomst bij Arjan Brouwer te Putten: Afscheid deelnemers die niet meedoen met de barbecue. Alle anderen: napraten onder het genot van een hapje en drankje.
rond
17.00
Einde programma, afscheid

Tips:

  • Wees op tijd anders mist u een deel van het programma, het programma is strak gepland.
  • Zorg dat uw MP3 goed onderhouden is. Er is niets vervelender dan stilstaan in plaats van genieten. U kunt eventueel ook een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt vooraf.
  • Neem voor de zekerheid een lange broek, warme jas, stevige dichte schoenen en regenkleding mee.
  • Rij altijd beheerst. Bedenk dat er op de openbare weg ook anderen rijden die niet weten dat u aan een toertocht meedoet. Vraag bij twijfel nog even na hoe alles werkt voordat u wegrijdt.
  • Spullen die je overdag niet nodig hebt kun je veilig in onze trainingsruimte achterlaten.
  • Wij rijden alleen op wegen die vrij toegankelijk zijn voor het verkeer. Eventuele snelheids- en verkeersboetes zijn voor rekening van de bestuurder. Wij nemen echter aan dat u onze instructies opvolgt en volgens de wegenverkeerswet handelt.
  • Wil je nog een vriend of kennis als medepassagier meenemen voor deze dag, dan kun je die ook opgeven via het aanmeldformulier op de website.
  • Het programma is niet toegelaten voor tweewielers.

[button text=”Hier aanmelden…” title=”Hier aanmelden…” url=”https://www.arjanbrouwer.nl/?p=17271″ align=”left” target=”_blank”]

Share This