EUROL GRAND MX WEEKEND TE VENLO BIEDT VEEL SPEKTAKEL…

Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober barst het motorspektakel van de MON weer los op het geweldig mooie IMBA Circuit Zaarderheiken van MC Venlo Blerick. Hiermee gaat een grote wens van zowel de deelnemers als de bezoekers van MON-wedstrijden in vervulling. Het programma is zeer uitgebreid met een aantal spectaculaire klassen en onderdelen, zodat nog meer mensen aan hun trekken kunnen komen in de finalewedstrijden waarbij de kampioenen van de MON bekend zullen worden.

Er is de afgelopen maanden met een groot team onder leiding van Arjan Brouwer hard gewerkt om dit geweldige evenement voor de plaatselijke motorrijders en jeugd mogelijk te maken in samenwerking met EUROL en de club  MC VENLO BLERICK. En er zijn weer gezellige en sportieve elementen toegevoegd die uniek zijn in de motorwereld.

Er is veel te beleven op de zaterdag. Zo komen de volgende klassen aan de start:

  • Jeugd Benelux Cup
  • TM-klasse
  • Clubklasse MX Open

LET OP: In tegenstelling tot wat elders vermeld stond kan alleen op zaterdag ter plaatse worden ingeschreven. Er is geen voorinschrijving. Bij te veel inschrijvingen wordt gereden in series.

Adres: Circuit Zaarderheiken MC Venlo Blerick, Newtonweg 9, 5928 PN Venlo

Deelname: € 15,- per dag, rijder en 1 helper gratis entree.
Voor niet-MON leden: daarnaast dag licentie vereist à € 20,= per dag.
Transponder verplicht, eventueel te huur bij MON.

Bezoekers: € 7,50 per dag. Parkeren: € 2,= per voertuig

Voor zaterdag enkele open klassen ter plaatse bij de aangegeven jury bus. Deze wedstrijden vallen onder de MON-regels en transponder verplicht.

En na dit superspannende motorspektakel hebben we op de zaterdag nog een muzikale verrassing voor het publiek en deelnemers in de grote feesttent. Dat wordt geen heuken, maar beuken en stampen!

Het programma van de zondag is als volgt:

  • MX Open Inters
  • MX 2 Inters
  • MX Open Junioren
  • MX Open Nationalen
  • MX Open Senioren
  • Quad Junioren
  • Quad Senioren

De organisatie heeft de toegangsprijs aangenaam laag gehouden op € 7,50 en kinderen, die op 21 oktober nog geen 12 jaar zijn betalen slechts € 5,00. Parkeren is dit jaar slechts € 2,=.

Inschrijven voor de wedstrijden kan beide dagen vanaf 08.00 uur. De trainingen beginnen om 09.00 uur en de crosswedstrijden om 10.00 uur. Deze duren tot uiterlijk 18.00 uur. Daarna is het nafeesten in de feesttent.

Hier is binnenkort het complete programma te raadplegen.

EUROL GRAND MX WEEKEND VENLO zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder de bijdrage van hoofdsponsor Eurol, de producent van diverse olieproducten voor zowel de motorsport als andere toepassingen. Maar minstens zo belangrijk is de hulp van de vele vrijwilligers van zowel de Stichting Motorsport Promotion als de MC Venlo Blerick.