Voordelen Arjan Brouwer Trading:

 • Grootste Piaggio MP3 specialist van NL.
 • Grootste Peugeot Metropolis dealer van NL.
 • Altijd 100 stuks gebruikt en nieuw op voorraad.
 • Officieel Bovag dealer, RDW erkend.
 • Werkplaats met specialistische kennis.
 • Haal- en brengservice in heel NL.
 • Uw MP3 er niet bij? Gebruik MP3-formulier.
 • Ook inruil en inkoop van uw MP3 en Metropolis.
 • Speciale MP3 kleding en accessoire shop.
 • 6 dagen en 2 avonden open.
 • Onderhoudsbeurt klaar terwijl u wacht.
 • Proefrit altijd mogelijk, kleding aanwezig.
 • Mogelijkheid extra garantie bijkopen tot 2 jaar op gebruikt.
 • Mogelijkheid extra garantie bijkopen tot 5 jaar op nieuw.

SPECIFICATIES

  TYPE: MP3 500 HPE Sport AdvancedMOTORTYPE: 4 takt euro 4KLASSE: motorscooterCILINDERINHOUD: 493 cc, 35,2 kW bij 7.750 t/min, Max. koppel: 47,5 Nm bij 5.500 t/min, Boring x slag: 94 mm x 71 mmONTSTEKING: elektronische ontsteking waarbij inductiespanning en variabele vervroeging worden geregeld door injectie-ECU. Closed loop-systeem met lambdasonde voor de uitlaat. Elektronische startonderbreker die injectiepomp blokkeert wanneer voertuig wordt opgetild. Dubbele bougie. Twee modussen voor gasklepaansturing (STD en ECO). Tractieregeling (ASR)KOELSYSTEEM: vloeistofgekoeldZITHOOGTE: 790 mmGEWICHT: 275 kgTANKINHOUD: 13,2 literBrandstofverbruik (WMTC-cyclus): 4 l/100 kmCO2-emissie (WMTC-cyclus): 92 g/kmVOORREM: dubbele schijf, 258 mmACHTERREM: enkele schijf, 240 mmAchtervering: Dubbele hydraulische schokdempers met in vier standen instelbare veervoorspanning (dubbele gasschokdempers met continue aanpassing van de veervoorspanning op de Sport- en Sport Advanced-versies) – Veerweg: 108 mmLengte/breedte/wielbasis: 2.200 mm/800 mm/1.540 mmGARANTIE: 2 jaarRIJBEWIJS: B-rijbewijs, behaald voor 19-1-2013, anders A of A code 80.

​Pure superkracht

De Piaggio MP3 500 Sport Advanced is uitgerust met een 500 HPE-motor (High Performance Engine) die met twee woorden kan worden omschreven: sterk en betrouwbaar. Zijn kracht dankt deze ééncilinder aan zijn moderne techniek, met onder andere vier vloeistofgekoelde kleppen en een elektronisch injectiesysteem. Dit systeem, dat gebruikmaakt van ride-by-wire-gasklepbediening, biedt de keuze uit verschillende rijmodussen die elk een eigen balans bieden tussen acceleratie, rijcomfort en brandstofverbruik.

Precies wat je nodig hebt

De belangrijkste nieuwe voorziening die de Piaggio MP3 500 Sport Advanced biedt, is de achteruitversnelling. Deze wereldprimeur voor een driewielige scooter brengt het rijgemak en gebruikscomfort naar een nog hoger niveau. Parkeren en manoeuvreren zijn makkelijker dan ooit: je zet de Piaggio MP3 500 moeiteloos in het krapste parkeervak en redt je zonder stress uit de lastigste situaties.

Ontworpen voor een fantastische rijervaring

Bij de ontwikkeling van de Piaggio MP3 500 Sport Advanced is veel aandacht besteed aan het comfort van zowel de bestuurder als de duopassagier. Het royale, comfortabele zadel met rugsteun en ergonomische handgrepen staat samen met de praktische uitklapbare voetsteunen garant voor een ontspannen en aangename rijervaring. De perfecte driehoek stuur-zadel-voetsteun is een ander zorgvuldig doordacht detail dat deze Piaggio MP3 tot een gewedige compagnon maakt voor zowel je dagelijkse ritten als zorgeloze toertochten.

Meer controle dan ooit

Met zijn moderne en uiterst complete dashboard met digitaal infodisplay en het PIAGGIO MIA-multimediaplatform voor het verbinden van je smartphone met de voertuigelektronica, biedt de Piaggio MP3 500 Sport Advanced je alles om zijn prestaties te bewaken, je ritten te plannen en contact met de buitenwereld te houden. Wat betreft zijn rijeigenschappen staan de felrode Kayaba-gasschokdempers van de achterwielophanging garant voor een voortreffelijke tractie en stabiliteit onder alle rijomstandigheden.

STOER EN SPORTIEF

Met alles wat hij te bieden heeft, stijgt de Piaggio MP3 500 Sport Advanced ver uit boven de rest van zijn klasse: zijn koplampen met led-dagrijlichten, stijlvolle versnellingsbakdeksel, geavanceerde instrumentarium, highperformance-motor en stoere postuur maken hem tot een sportieve scooter die perfect is voor ritten in en om de stad. Bereid je maar vast voor op alle aandacht die je ermee zult trekken!

Verkrijgbaar in: Goud, mat blauw, mat zwart en mat grijs

Prijs: € 13.279,-

inclusief 21% BTW, rijklaarmaak- registratie en kentekenkosten