Motorrijders in Zeewolde of Nijkerk die een motor willen kopen doen er verstandig aan ook even naar  Arjan Brouwer Motor Trading in Putten te rijden. Arjan Brouwer is gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van tweedehands motoren. Voor motorrijders uit Zeewolde is de  motorshowroom niet ver. Het ligt op  industrieterrein Hoge Eng te Putten aan de Hoge Eng-West 19-21. Er zijn voortdurend tientallen sport- en tourmotoren in de motorshowroom, en ook veel allroadmotoren, offroadmotoren en crossmotoren. Daarnaast is er een showroom vol met motorkleding, fietscross kleding en motorcross kleding, motorhelmen, motorlaarzen, motorhandschoenen, bodyprotectors enzovoorts.

Wanneer u een motor aanschaft bij Arjan Brouwer Motor Trading bent u aan het juiste adres: dé allroad motorspecialist van de Veluwe en meer dan alleen een motorzaak. Als oud Dakar-deelnemer zit bij eigenaar Arjan Brouwer het motorrijden in hart en nieren en stroomt er pure benzine door zijn aderen. De hele motorshowroom ademt de motorsfeer uit. Loop eens langs voor een bakje koffie en eventueel een goed advies bij de aankoop van uw volgende gebruikte motorfiets.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Uiteraard mag u eerst een proefrit maken om te kijken of de motor bij u past.

Wanneer uw interesse is gewekt, kom dan even langs of neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318 355 975.

[mapsmarker marker=”1″]