Arjan Brouwer Motor Trading in Puttenpand van Arjan Brouwer Motor Trading

Arjan Brouwer Motor Trading in Putten op de Veluwe is de motorspecialist voor allroad en offroad motoren van Nederland. Arjan Brouwer Motor Trading is sinds 2005 gevestigd in een fraai pand in Putten op industrieterrein Hoge Eng. Arjan Brouwer, bekend van diverse Dakar rally’s, adviseert u samen met zijn medewerkers graag over motoren, motoraccessoires en motorkleding voor zowel de weg als het terrein.

Fraaie motorshowroommotorshowroom Arjan Brouwer Putten

In onze showroom vindt u een enorm aanbod in tweedehands motoren en motoroccasions, motorverhuur, motoraccessoires en motorkleding.Kom gerust kijken in onze showroom van twee verdiepingen met alle modellen cross-, enduro-, weg-, allroad- en offroad-motoren van o.a. BMW, Honda, Yamaha, Kawasaki, KTM en Suzuki.

Tweedehands motoren en motoroccasionsmotorshowroom Arjan Brouwer Putten

Tevens motoronderhoud en reparatie motoren in onze professionele werkplaats. Arjan Brouwer is de specialist op het gebied van offroad met een keuze uit bijna 100 occasions. Alle occasions met zeer scherpe voorwaarden en mogelijkheden voor uitgestelde betaling. Meer informatie over uitgestelde betaling vindt u bovenaan de lijst met motoroccasions, klik daarvoor hier.

Bovag garantie op motoren

BovagAls erkend Bovag tweewielerbedrijf kunt u bij ons 3 of 6 maanden Bovag garantie krijgen bij de aankoop van uw motor. Uiteraard geldt bij nieuwe motoren daarnaast de fabrieksgarantie. Voor meer informatie over onze garantie klik hier.

Motorschade, motorreparatie en motoronderhoudwerkplaats Arjan Brouwer Putten

Wij hebben een moderne werkplaats met meerdere bruggen waar motoren volgens de nieuwste technieken kunnen worden uitgelezen en getuned. Tevens verzorgen wij het regulier onderhoud waaonder kleine en grote onderhoudsbeurten voor onze motorklanten. Ook bij motorschade en motorreparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Als erkend Bovag tweewielerbedrijf kunnen wij uw motor inspecteren en een officieel motorinspectie, motorschade en motortaxatie rapport opmaken. Ook de gehele afhandeling met de motorverzekering kunnen wij voor u verzorgen. Meer informatie over onze motorwerkplaats vindt u hier.

Motorverhuurmotorverhuur Arjan Brouwer Putten

Bij Arjan Brouwer Motor Trading kunt u ook een motor huren voor een dag of voor een weekend. Er zijn ook offroad motoren te huur tijdens de speciale motorcursussen tegen speciale prijzen. Voor meer informatie over onze motorverhuur klik hier.

Motorinkoop en motorbemiddelingmotorinkoop Arjan Brouwer Putten

U herkent het vast wel: U wilt uw motor verkopen op marktplaats. U kijkt tegen welke prijs een motor van dat type en bouwjaar wordt aangeboden op marktplaats, maakt een foto en een leuke tekst en zet hem op marktplaats. En dan wachten…U wordt gek van al die kijkers en gelukszoekers. U wilt uw motor verkopen en niet weggeven! En al die tijd die u er in moet stoppen en al die vreemde gasten op de dam en in huis. Had u het maar nooit aangehaald, maar u wilt wel van die motor af.

Maar het kan ook anders. Via motorverkoop of motorbemiddeling in onze showroom waarbij wij ervoor zorgen dat uw motor er optimaal bij staat en een maximale prijs voor u oplevert zonder alle rompslomp eromheen. Voor meer informatie over onze motorinkoop klik hier en voor motorbemiddeling klik hier.

Motorkleding showroommotorkleding showroom Arjan Brouwer Putten

In onze Arjan Brouwer Adventurestore vindt u de nieuwste motorkleding van diverse topmerken tegen aantrekkelijke prijzen. Wij hebben een uitgebreid assortiment motorkleding voor sportmotoren en tourmotoren, maar daarnaast ook veel voor allroadmotoren en offroadmotoren. Met name de laatste groep rijders stelt hoge eisen aan de kwaliteit en waterdichtheid van het materiaal zodat aan de motorrijder optimale bescherming wordt geboden, ook in de wintermaanden. Voor meer informatie over onze motorkleding en kledingmerken klik hier.

Offroad en Allroad motorcursussenmotortrainingen en motorcursussen Arjan Brouwer Putten

Als echte motor allroad specialist kunnen wij natuurlijk niet het hele jaar door in onze showroom blijven zitten. Na een paar weken begint het weer te kriebelen en dan willen we weer graag de motor op. Daarom geven we graag diverse malen per jaar allroad en offroad motorcursussen in Putten en Landgraaf.

Dit jaar bieden we voor het eerst samen met een gediplomeerde instructeur die dit al jaren beroepsmatig doet een Voortgezette Rijopleiding aan voor wegmotoren. Dit is de ideale training voor mensen die een betere motorbeheersing en motorinzicht willen krijgen of herintreden op de motor of weinig rijden. Voor meer informatie over onze motorcursussen klik hier.

Arjan Brouwer Motocross teammotocrossteam Arjan Brouwer

Arjan Brouwer is al op zeer jonge leeftijd begonnen met motocross. Na enkele malen Nederlands Kampioen te zijn geworden in diverse klassen maakte hij de overstap naar enduro, sixdays en uiteindelijk rally’s.

Arjan heeft meerdere malen deelgenomen aan de Dakar Rally, eerst op de motor en later met de truck en buggy’s. Daarmee verdiende hij de koosnaam “The Desert Fox”.

Geen wonder dat hij nu een heus motocross team heeft opgezet om jonge talentvolle motocrossers te trainen en te begeleiden naar steeds betere prestaties en zelfs de nationale top. In 2011 was het team weer zeer succesvol met zelfs een tweede en derde plaats in het Nederlands Kampioenschap. Voor meer informatie over het Arjan Brouwer Motocross Team klik hier.
Een overzicht van de showroom van Arjan Brouwer Motor Trading in Putten.