De Piaggio MP3 is al een enorme rage in het buitenland en door de nieuwe EU-regels nu ook in Nederland. Arjan Brouwer Trading in Putten heeft hier de afgelopen tijd sterk op ingespeeld door zich te specialiseren in de verkoop en service van deze unieke motorscooters met 2 voorwielen die nu ook door rijders met alleen een autorijbewijs bestuurd mag worden. De Piaggio MP3 is leverbaar in een 125, 250, 300, 400 en 500 cc uitvoering. Ook zijn er veel leuke opties, zoals topkoffers, uitlaten etc.

mp3-0

mp3-1

Het berijden van de Piaggio MP3 is een revolutionaire ervaring: de dubbele wielen met voorvering zorgen voor uitstekende stabiliteit in de bochten, beter dan een normale scooter. Op snelheid, en zelfs bij het rijden achter andere voertuigen kleeft de Piaggio MP3 Touring aan de weg en levert altijd maximale prestaties en optimale veiligheid. De drie wielen zijn veel veiliger op een nat wegdek of bij kritieke  gripsituaties. In de stad is de Piaggio MP3 ongeëvenaard qua veiligheid: klinkers, slecht wegdek, tramlijnen en putdeksels worden genomen met onvoorstelbaar veel gemak en stabiliteit. Doordat de Piaggio MP3 niet groter is dan een maxi scooter is hij enorm wendbaar.

mp3-2

De grote voordelen van een MP3 op een rij:

mp3-3

Voordelen MP3 t.o.v. een motorfiets:

Wanneer u geïnteresseerd bent in een Piaggio MP3 vul dan onderstaand formulier in. Wij krijgen voortdurend nieuwe Piaggio’s binnen en willen u graag zo snel mogelijk helpen om de MP3 van uw dromen te kunnen berijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Share This

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!