MP3 YOURBAN LT SPORT

mp3Yourban_BiancoLuna_Sport

MERK: Piaggio Yourban
TYPE: MP3 LT (met B-rijbewijs te besturen!)
KLASSE: motorscooter
CILINDERINHOUD: 300 cc
MOTORTYPE: 4 takt
KOELSYSTEEM: vloeistofgekoeld
TANKINHOUD: 12 liter
VOORREM: dubbele schijf, 240mm
ACHTERREM: schijf, 240mm
GEWICHT: 204 kg
ZITHOOGTE: 780 mm
KLEUREN: mat antraciet en wit

Zeer briljante prestaties – € 7.799

De MP3 YOUrban grijpt meteen je aandacht met zijn jeugdige, sportieve design. Een stylistisch evenwicht met onbetwistbaar aandacht voor detail en onberispelijke bouwkwaliteit. Met zichtbare voorwielophanging en de absoluut innovatieve vorm van het voorspatbord, pronkt de MP3 YOUrban met een onmiskenbaar technologische uitstraling. De vierhoek gelede voorwielophanging en het dubbele voorwiel zijn unieke en onderscheidende elementen die het rijden van de Piaggio MP3 tot een revolutionaire ervaring maken, die de rijder stabiliteit in de bochten laat ervaren, meer dan elke andere scooter, en de rijder laat profiteren van een uitstekende wegligging, die kan worden ervaren op nat asfalt of op wegen met slechte grip wanneer dat het meest belangrijk is. Op de nieuwe Piaggio MP3 YOUrban, is de chassis configuratie afgestemd op een ongekend niveau van flexibiliteit om optimale wendbaarheid te bereiken. Bij het sturen en leunen in bochten, heeft de MP3 YOUrban een natuurlijk zelfcentrerend effect, bijna net zo direct als die van een conventionele scooter, maar met een enorm voordeel op het gebied van grip door de dubbele voorwielen Dit alles komt neer op betere rijeigenschappen: leniger en beter inspelen op het stuurgedrag, daardoor is dit het perfecte voertuig voor slalommen door het stadsverkeer. De YOUrban leunt sneller in de bochten, en blijft stabiel door de hele curve, zelfs met het gaspedaal wijd open.

De Piaggio MP3 YOUrban ook leverbaar als sportieve LT 300 Sport. Ook deze versie is te rijden met het normale autorijbewijs B (dat gehaald is voor 19 januari 2013). De MP3 YOUrban 300 LT Sport is wendbaar en snel in het drukke verkeer en spreekt vooral de sportieve, jeugdige doelgroep aan, die prijsstellen op een eigentijdse vormgeving. Kenmerkend verschil is de volledige zwarte afwerking van de Sport. De koffer is optioneel.

  • Zwart gashendel
  • Zwarte achteruitkijkspiegels
  • Voorste afdekplaat in zwart
  • Zwarte wielen
  • Zwarte accenten
  • Zwart hitteschild
  • Zadel afgewerkt met rode stiksels

De Piaggio MP3 LT is een volwaardige motorscooter die mag worden bestuurd door automobilisten met een B-rijbewijs dat gehaald is voor 19 januari 2013.

Technische gegevens, prijzen, afbeeldingen van modellen en eigenschappen kunnen afwijken en zonder voorafgaand bericht gewijzigd worden.