MP3 YOURBAN LT 300IE

mp3Yourban_BiancoLuna_Sport_notLT

MERK: Piaggio Yourban
TYPE: MP3 LT (met B-rijbewijs te besturen!)
KLASSE: motorscooter
CILINDERINHOUD: 300 cc
MOTORTYPE: 4 takt
KOELSYSTEEM: vloeistofgekoeld
TANKINHOUD: 12 liter
VOORREM: dubbele schijf, 240mm
ACHTERREM: schijf, 240mm
GEWICHT: 204 kg
ZITHOOGTE: 780 mm
KLEUREN: rood, wit/blauw, grijs/blauw donkergrijs en zwart

Jong en sportief – € 7.619

Sportief, stijlvol en een echte blikvanger. De Piaggio YOUrban LT is een 300cc motor die bereden kan worden met een autorijbewijs. De MP3 LT Touring onderscheidt zich van andere varianten door aantal wijzigingen die noodzakelijk zijn voor een specifieke typegoedkeuring voor een autorijbewijs, zoals een front spoor verbreed tot 465 mm, motortype knipperlichten, een licht geïntegreerd in het onderste deel van het been schild en integrale remmen, waardoor zowel de voor als achterrem gelijktijdig worden toegepast door een extra rempedaal op de voetsteun.

De MP3 YOUrban grijpt meteen je aandacht met zijn jeugdige, sportieve design. Een stylistisch evenwicht met onbetwistbaar aandacht voor detail en onberispelijke bouwkwaliteit. Met zichtbare voorwielophanging en de absoluut innovatieve vorm van het voorspatbord, pronkt de MP3 YOUrban met een onmiskenbaar technologische uitstraling. De vierhoek gelede voorwielophanging en het dubbele voorwiel zijn unieke en onderscheidende elementen die het rijden van de Piaggio MP3 tot een revolutionaire ervaring maken, die de rijder stabiliteit in de bochten laat ervaren, meer dan elke andere scooter, en de rijder laat profiteren van een uitstekende wegligging, die kan worden ervaren op nat asfalt of op wegen met slechte grip wanneer dat het meest belangrijk is. Op de nieuwe Piaggio MP3 YOUrban, is de chassis configuratie afgestemd op een ongekend niveau van flexibiliteit om optimale wendbaarheid te bereiken. Bij het sturen en leunen in bochten, heeft de MP3 YOUrban een natuurlijk zelfcentrerend effect, bijna net zo direct als die van een conventionele scooter, maar met een enorm voordeel op het gebied van grip door de dubbele voorwielen Dit alles komt neer op betere rijeigenschappen: leniger en beter inspelen op het stuurgedrag, daardoor is dit het perfecte voertuig voor slalommen door het stadsverkeer. De YOUrban leunt sneller in de bochten, en blijft stabiel door de hele curve, zelfs met het gaspedaal wijd open.

Technische gegevens, prijzen, afbeeldingen van modellen en eigenschappen kunnen afwijken en zonder voorafgaand bericht gewijzigd worden.