MP3 LT Business 500 ABS-ASR mp3_bussines_500_my14_white (2)

 

KRACHT, VEILIGHEID EN SOUPLESSE – € 10.959 (ABS versie) – € 10.299 (basisversie)

MERK: Piaggio
TYPE: MP3 LT Business  2014 ABS/ABS (met B-rijbewijs te besturen!)
KLASSE: motorscooter
CILINDERINHOUD: 493 cc 29,5 kW
MOTORTYPE: 4 takt,
KOELSYSTEEM: vloeistofgekoeld
TANKINHOUD: 12 liter
VOORREM: dubbele schijf, 258 mm
ACHTERREM: schijf, 240mm
GEWICHT: 262 kg
ZITHOOGTE: 790 mm
KLEUREN: Blauw/grijs, zwart en wit
VERWACHTE LEVERTIJD: juni 2014

Op alle fronten geheel vernieuwd, onveranderd geschikt voor automobilisten

Met de Piaggio MP3 introduceerde Piaggio acht jaar geleden ’s werelds eerste motorscooter met dubbele voorwielen die kort daarna ook met het autorijbewijs B bestuurd mocht worden.

Anno 2014 lanceert Piaggio op basis van het ongekende succes van die MP3 – met 150.000 verkochte exemplaren wereldwijd – een compleet nieuwe MP3. Voorzien van geavanceerde veiligheidsfeatures (ABS en traction control), nog meer comfort, meer ruimte, een nieuwe styling, de laatste technologieën én een nieuwe high-performance motor met nog krachtigere en efficiëntere prestaties. Wat gebleven is? Ook deze nieuwe MP3 mag met het autorijbewijs B bestuurd worden.

De Piaggio MP3 heeft een compleet nieuwe look gekregen, met modernere en meer elegante accenten. Het voorscherm doet denken aan dat van het origineel, maar heeft een geheel nieuwe vorm. Het nieuwe rookgrijze windscherm biedt nog meer bescherming en kan in drie hoogten worden ingesteld. De koplampen en knipperlichten zijn nieuw, evenals de dagrijverlichting met zeven efficiënte LEDs.

Technische gegevens, prijzen, afbeeldingen van modellen en eigenschappen kunnen afwijken en zonder voorafgaand bericht gewijzigd worden.