Sponsoring

Doel stichting

Het doel van de Stichting is jeugdige motorcrossers te ondersteunen bij het beoefenen van hun sport op organisatorisch en financieel terrein. Tevens worden trainingen en cursussen verzorgd die de kwaliteiten en talenten van de jongeren verbeteren. Daarnaast vormt het team een gezonde omgeving voor rijders die puur individueel bezig zijn met hun sport. Dit bevordert de teamgeest en de verantwoordelijkheid naar anderen.

Voordelen stichting

De Stichting tracht daarnaast een inkoopvoordeel te behalen voor de rijders en ook sponsoren te interesseren voor het team. Zo kan een beginnende rijder meeprofiteren van de prestaties van een ander die meerijdt in de hoogste regionen. Ook krijgt het team als geheel veel meer publiciteit dan de rijders afzonderlijk zouden kunnen genereren. Dit komt mede door de uitstekende perscontacten en uitgebreide persvoorlichting en -berichten die door het bestuur in het seizoen bijna wekelijks voor de rijders worden verzorgd.

Sponsormaterialen

  • OfficiĆ«le perspresentatie in het voorjaar
  • Logo op jassen, shirts en motoren
  • Logo op sponsorspandoek
  • Logo op website met link naar eigen website
  • Logo op alle nieuwsbrieven
  • Logo op alle persberichten

Strakke sponsorregels binnen MX-team

De Stichting tracht daarnaast een inkoopvoordeel te behalen voor de rijders en ook sponsoren te intAls sponsor van Motorcrossteam Arjan Brouwer kunt u er zeker van zijn dat uw belangen zo goed mogelijk worden gediend, zo leren wij de jongeren:

– professioneel om te gaan met de kleding van het team. Een teamlid moet er netjes en representatief uitzien.
Bij prijsuitreikingen wordt altijd schone sponsorkleding aangetrokken.
– Bij crosses worden altijd de spandoeken van het team opgehangen op een zichtlocatie.
– In de vrije tijd wordt het dragen van de teamkleding gestimuleerd. Zo zijn de sponsoren veel vaker in beeld bij het grote publiek.

Website MX-team

Naast de teamkleding bent u ook het hele jaar door in beeld op de professionele speciale website van het
Motorcrossteam Arjan Brouwer. Iedereen die inlogt op de website www.arjan-brouwer.nl krijgt deze keuze direct aangeboden, niet verstopt dus op een speciale website waar niemand naar kijkt.

Nieuwsbrieven MX-team

Ook wordt het sponsorlogo vermeld op alle verzonden nieuwsbrieven, uitnodigingen en persberichten.
Tevens worden alle sponsoren en clubleden uitgenodigd voor de crosses en feestavonden. Ook zullen wij rijders stimuleren aankopen te doen bij sponsoren en clubleden. Mogelijkheden voor speciale aanbiedingen aan lezers van de nieuwsbrief zijn bespreekbaar.