Organisatie

Stichting MotorSport Promotion

 

 

 

Historie

Het Motorcrossteam Arjan Brouwer is in 1986 ontstaan uit de samenwerking van diverse rijders die vanaf 2007 door een Stichting en bestuur begeleid en getraind worden.

Doel Stichting

Het doel van de Stichting is jeugdige motorcrossers te ondersteunen bij het beoefenen van hun sport op organisatorisch en financieel terrein. Tevens worden trainingen en cursussen verzorgd die de kwaliteiten en talenten van de jongeren verbeteren. Daarnaast vormt het team een gezonde omgeving voor rijders die puur individueel bezig zijn met hun sport. Dit bevordert de teamgeest en de verantwoordelijkheid naar anderen.

Voordelen Stichting

De Stichting tracht daarnaast een inkoopvoordeel te behalen voor de rijders en ook sponsoren te interesseren voor het team. Zo kan een beginnende rijder meeprofiteren van de prestaties van een ander die meerijdt in de hoogste regionen. Ook krijgt het team als geheel veel meer publiciteit dan de rijders afzonderlijk zouden kunnen genereren. Dit komt mede door de uitstekende perscontacten en uitgebreide persvoorlichting en -berichten die door het bestuur in het seizoen bijna wekelijks voor de rijders worden verzorgd.

Bestuursleden

[udesign_recent_posts title=”Bestuursleden:” category_id=”24″ num_posts=”5″ post_offset=”0″ num_words_limit=”23″ show_date_author=”0″ show_more_link=”0″ show_thumbs=”1″ thumb_frame_shadow=”1″ post_thumb_width=”100″ post_thumb_height=”80″]