Thuishonk

[raw]

Het thuishonk van Motorcrossteam Arjan Brouwer is bij Arjan Brouwer Motor Trading in Putten op de Veluwe. Arjan Brouwer Motor Trading is de motorspecialist voor allroad en offroad motoren van Nederland. Arjan Brouwer Motor Trading is sinds 2005 gevestigd in een fraai pand in Putten op industrieterrein Hoge Eng. Arjan Brouwer, bekend van diverse Dakar rally’s, adviseert u samen met zijn medewerkers graag over motoren, motoraccessoires en motorkleding voor zowel de weg als het terrein.

Fraaie showroom

In onze showroom vindt u een enorm aanbod in tweedehands motoren en motoroccasions, motorverhuur, motoraccessoires en motorkleding.Kom gerust kijken in onze showroom van twee verdiepingen met alle modellen cross-, enduro-, weg-, allroad- en offroad-motoren van o.a. BMW, Honda, Yamaha, Kawasaki, KTM en Suzuki.

Offroad cursussen en trainingen

Als echte motor allroad specialist kunnen wij natuurlijk niet het hele jaar door in onze showroom blijven zitten. Na een paar weken begint het weer te kriebelen en dan willen we weer graag de motor op. Daarom geven we graag diverse malen per jaar allroad en offroad motorcursussen in Putten en Landgraaf.

Nieuw! VRO-opleiding

Dit jaar bieden we voor het eerst samen met een gediplomeerde instructeur die dit al jaren beroepsmatig doet een Voortgezette Rijopleiding aan voor wegmotoren. Dit is de ideale training voor mensen die een betere motorbeheersing en motorinzicht willen krijgen of herintreden op de motor of weinig rijden. Voor meer informatie over onze motorcursussen klikĀ hier.

Enorme motorcross en rally ervaring

Arjan Brouwer is al op zeer jonge leeftijd begonnen met motocross. Na enkele malen Nederlands Kampioen te zijn geworden in diverse klassen maakte hij de overstap naar enduro, sixdays en uiteindelijk rally’s. Arjan heeft meerdere malen deelgenomen aan de Dakar Rally, eerst op de motor en later met de truck en buggy’s. Daarmee verdiende hij de koosnaam “The Desert Fox”.

Motorcrossteam Arjan Brouwer

Geen wonder dat hij nu een heus motocross team heeft opgezet om jonge talentvolle motocrossers te trainen en te begeleiden naar steeds betere prestaties en zelfs de nationale top. In 2011 was het team weer zeer succesvol met zelfs een tweede en derde plaats in het Nederlands Kampioenschap.

[map lat=”52.25002″ long=”5.600109″ zoom=”10″ type=”map2″ title=”” width=”620″ height=”299″]

Adres Arjan Brouwer Motor Trading

Hoge Eng West 19-21
3882 TP Putten

 


0341 355 975

 

[/raw]