Welkom bij MX Team Arjan Brouwer

MX Team Arjan Brouwer wordt gerund door de Stichting Motorsport Promotion. 

Aankondiging: Ook in 2019 gaat MX Team Arjan Brouwer weer volop aan de bak!

Teaminfo

Danny Gerards & Bart Brouwer Nederlands Kampioen MX

Putten Geplaatst 21 oktober 2013 Op 30 november a.s. worden de rijders gehuldigd op een eigen feestavond en op 15 december de landelijke huldiging in Boekel. Danny Gerards had een grote voorsprong van 130 punten opgebouwd en doordat de NK motorcross wedstrijd in...

Lees meer

Volgende evenementen

Red Bull Knockout:

Red Bull Knockout wordt nog zwaarder bij volgende editie in 2020 en 2022Details

Elegant Themes Classic:

Aug 02 @ 2pm-6pm …Details

Boys U14 Tryouts:

Aug 02 @ 2pm-6pm …Details

Stichting MotorSport Promotion

Historie

Het Motorcrossteam Arjan Brouwer is in 1986 ontstaan uit de samenwerking van diverse rijders die vanaf 2007 door een Stichting en bestuur begeleid en getraind worden.

Doel Stichting

Het doel van de Stichting is jeugdige motorcrossers te ondersteunen bij het beoefenen van hun sport op organisatorisch en financieel terrein. Tevens worden trainingen en cursussen verzorgd die de kwaliteiten en talenten van de jongeren verbeteren. Daarnaast vormt het team een gezonde omgeving voor rijders die puur individueel bezig zijn met hun sport. Dit bevordert de teamgeest en de verantwoordelijkheid naar anderen.

Voordelen Stichting

De Stichting tracht daarnaast een inkoopvoordeel te behalen voor de rijders en ook sponsoren te interesseren voor het team. Zo kan een beginnende rijder meeprofiteren van de prestaties van een ander die meerijdt in de hoogste regionen. Ook krijgt het team als geheel veel meer publiciteit dan de rijders afzonderlijk zouden kunnen genereren. Dit komt mede door de uitstekende perscontacten en uitgebreide persvoorlichting en -berichten die door het bestuur in het seizoen bijna wekelijks voor de rijders worden verzorgd.

Stichting voor Veluwse motorcrossers sinds 2007

Het doel van de Stichting is jeugdige en oudere motorcrossers te ondersteunen bij het beoefenen van hun sport op organisatorisch en financieel terrein. Tevens worden trainingen en cursussen verzorgd die de kwaliteiten en talenten van de jongeren verbeteren. Daarnaast vormt het team een gezonde omgeving voor rijders die puur individueel bezig zijn met hun sport. Dit bevordert de teamgeest en de verantwoordelijkheid naar anderen.

Uw sponsorbelangen zijn gewaarborgd

Als sponsor van Motorcrossteam Arjan Brouwer kunt u er zeker van zijn dat uw belangen zo goed mogelijk worden gediend, zo leren wij de jongeren: – professioneel om te gaan met de kleding van het team. Een teamlid moet er netjes en representatief uitzien. Bij prijsuitreikingen wordt altijd schone sponsorkleding aangetrokken.
Bij crosses worden altijd de spandoeken van het team opgehangen op een zichtlocatie.
In de vrije tijd wordt het dragen van de teamkleding gestimuleerd. Zo zijn de sponsoren veel vaker in beeld bij het grote publiek.

Teamleden en successen in 2018

René Rannikko, Finland, 24 jaar, Kawasaki KX 450

4e Nederlands kampioenschap MON Open Inters
1e plaats Venlo MON MX1 Inters
podium zomeravond wedstrijd de Veluwe in Ermelo
diverse successen bij clubwedstrijden

Marcel de Rooy, Wijk bij Duurstede, 55 jaar, KTM 250

5e Nederlands kampioenschap MON MX1 Veteranen
podium zomeravond wedstrijd de Veluwe in Ermelo
15-tal podiumplaatsen bij clubwedstrijden en bij veteranen

Bart Brouwer, Putten, 23 jaar, KTM 250

1e plaats Venlo MON MX1 clubklasse
53e Red Bull Knock-out 2018
30e Merzouga Rally – Marokko
podium zomeravond wedstrijd de Veluwe in Ermelo

Michael Uhrig, Putten, 54 jaar, KTM 250

3e in Kampioenschap MC Volgas
podiumplek zomeravond wedstrijd de Veluwe in Ermelo
successen bij clubwedstrijden

Zomer trainingskamp

Elke zomer organiseert de stichting Motorsport Promotion een trainingskamp voor de teamleden. Daarbij wordt ook in het buitenland op fraaie circuits getraind.

Tips en Adviezen

Zevenvoudig Dakar-deelnemer Arjan Brouwer heeft jarenlang motocross gereden. Hij voorziet de teamleden van kennis over de juiste startmethode, het kiezen van de juiste startplek, bochten rijden, vering etc. etc.

Persoonlijke Training

Naast Arjan Brouwer wordt jaarlijks ook een trainer ingehuurd die de rijders onder handen neemt op een circuit. Ook wordt aandacht besteed aan conditie- en krachttraining.

Sponsors

Interesse in sponsoring?

Uiteraard zijn wij bij Stichting Motorsport Promotion altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Wanneer u ons wilt steunen voor een jaar of langer, neem dan a.u.b. contact met ons op.