Motorrijden met rijbewijs

Snel jouw eigen MP3 motor kopen? Zo geregeld!

Profiteer net als duizenden anderen van de voordelen van motorrijden met een autorijbewijs. Vraag meteen een vrijblijvende proefrit of showroomafspraak aan en geniet morgen van je eigen MP3 motor op de stoep!
 
Hulp nodig bij 200+ modellen?

Kies in 4 simpele stappen
de beste mp3 motor voor jouw situatie

Online een MP3 motor vinden gaat reuze makkelijk in slechts 4 stappen. Met onze keuzehulp kunt u eenvoudig en snel de meest geschikte mp3 motor voor uw situatie selecteren. Onze specialist neemt contact met u op voor een afspraak.
al 10 jaar het meest betrouwbare adres voor mp3

wat de

media over ons

zegt

klik hieronder voor de diverse video's
de grootste voorraad mp3 in nederland

kijk rond

in onze showroom

met mp3's

klik hieronder voor de diverse foto's

Voordelen Driewiel-motorscooters

De Piaggio MP3, Peugeot Metropolis en Yamaha Tricity hebben een flink aantal voordelen. Niet alleen om gezellig te kunnen motorrijden, maar ook voor woon-werkverkeer en voor parkeren in de stad.

De MP3, Metropolis en Tricity mogen bereden worden door diegenen die voor 19-1-2013 hun autorijbewijs hebben behaald. En uiteraard ook voor iedereen die een motorrijbewijs A code 80 of A heeft.

ACTIES geldig t/m 30 November 2023:

ACTIVITEITEN EN NIEUWS

Onderhoudsservice en Reparaties

In onze moderne werkplaats onderhouden en repareren we al 10 jaar lang dagelijks MP3’s, Metropolissen en Tricity’s. We hebben vakkndige monteurs die werken met de nieuwste tools en apparatuur op 4 speciale MP3-hefbruggen aan voertuigen van tevreden klanten.

Ophalen en bezorgen in heel NL

Wij hebben 2 bestelwagens die dagelijks door heel Nederland MP3’s ophalen en bezorgen. Kosten variëren afhankelijk van de afstand. Kijk snel wat de kosten voor u zijn. Klik daartoe op de kaart.

OVERZICHT ALLE ACTIVITEITEN

AANKOMENDE

ACTIVITEITEn

Onze activiteiten

belangrijkste

evenementen

Elke 14 dagen: MP3 opstapdag!

Om de week kunnen mensen bij ons proberen of een MP3, Metropolis of Tricity wat voor ze is. Na een korte voorlichting en uitleg van de werking van een MP3 gaan ze achter een voorrijder verschillende modellen uitproberen. Zo weet je precies wat het best bij je past.

Diverse all- en offroad cursussen

Het hele jaar door organisren wij allroad en offroad cursussen voor diegenen die zich op hun motorfiets willen bekwamen in het rijden over onverharde wegen en terrein. Onze ervaren instructeurs leggen u alle kneepjes uit van het terreinrijden.

2 september: VeluwseTourtocht

Alweer voor het vierde jaar organiseren we deze geweldige tourtocht over de Veluwe die we weer feestelijk afsluiten met een BBQ.

We hebben er alles aan gedaan om er weer een geweldige tocht van te maken. Uiteraard zijn alle MP3 rijders weer welkom.

TESTIMONIAL

Wat onze

kLanten

over ons zeggen

Een hele mooie zaak met een enorm aanbod aan mp3’s van een niet geheel onbekende eigenaar “The Desert Fox” Arjan Brouwer.
Ook kun je hier terecht voor onderhoud en reparatie aan je mp3 motor.
Vriendelijke medewerker en verkoper Joey probeert mee te denken met je zodat jij de beste keuze maakt binnen jouw budget.
Ook voor kleine dingen bijvoorbeeld in de garantie periode helpen ze je snel en kun je daarna gelijk weer de weg op.

DE GROOT
Share This

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!