[cycloneslider id=”adventure-store”]

PUTTEN. De Arjan Brouwer Adventure Store op de eerste etage is dé plek voor de motorcross en fietscross fan. Er is een uitgebreid assortiment van alle bekende merken voor de offroad-specialisten.

Arjan Brouwer Motor Trading in Putten heeft veel in huis, zoals de nieuwste fietscross- en motorcrosskleding en -protectie. Maar ook voor de avonturiers en reizigers die op hun motor gaan reizen heeft Arjan zich gespecialiseerd. Er zijn allerhande motorkoffers, tassen, outdoor, navigatie en protectie voor motor en bereider. Hiermee kan men veilig en goed voorbereid op pad om maximaal te genieten zonder brokken.

ARJAN BROUWER nu ook exclusief KLIM dealer van:

Het Amerikaanse merk KLIM dat gespecialiseerd is in exclusieve ADVENTURE kleding .
De All- en Off road kleding is zeer licht en gemaakt van het topmateriaal GORETEX .
Ideaal voor de motorrijders die lange en zware reizen maken waar temperatuur sterk kan veranderen door klimaat ( warmte) maar ook door hoogte ( kou) en off road en enduro rijders die zweten zelfs in de winter.
De kleding is , licht, waterdicht, ademend en zeer sterk en word ook gebruikt door quad en sneeuwscooter rijders.

Het is zeer exclusief en de voorraad is beperkt maar dan heb je ook kleding wat topkwaliteit is en lang meegaat.

Er zijn handschoenen, shirts, broeken, jassen , rugtassen, camelbags en reistassen in diverse uitvoeringen en in goedkoop en duurder segment. Met en zonder GORETEX en met garantie wat er ook mee gereden word !!!