Wilt u uw motorfiets leasen of financieren met afbetaling?

Het is geweldig om met een motorfiets rond te rijden. Maar soms komt het financieel net niet uit. Dan is het leasen of financieren met afbetaling van uw motor een ideale oplossing. Dan kunt u snel genieten van uw motorfiets. Het werkt heel eenvoudig:

  1. Kijk op onze website of in onze showroom welke motor u zou willen aanschaffen. Al onze motoroccasions vindt u via deze link.
  2. Bepaal welk gedeelte u zelf direct kunt missen en wat u wilt financieren. U kunt ook accessoires, een helm en kleding meefinancieren wanneer u dat wenst.
  3. Neem contact op met Findio (020 312 53 89) of Nu Motorrijden (0900 668 6736) en meldt dat u bij ons een motor hebt gezien die u (deels) wilt leasen. Wanneer u belt weet u heel snel wat de mogelijkheden zijn.
  4. Zodra u (definitief) goedkeuring heeft van Findio of Nu Motorrijden, dan neemt u weer contact met ons op.
  5. U geeft aan welke motorfiets u graag wilt. Wanneer deze nog niet verkocht is kunt u langskomen voor een eventuele proefrit en om de koop en aflevering te bespreken. Dat laatste kan uiteraard ook telefonisch.
  6. Wij zetten de motorfiets voor u apart en maken hem klaar voor aflevering. Ook maken we voor u de garantie in orde. U bepaalt zelf hoe lang u garantie wenst: 3 maanden Bovag garantie of 6, 12 of 24 maanden Bike garantie. U kunt ook kiezen voor een scherpe meeneemprijs zonder garantie. Als erkend Bovag-dealer bieden wij u de zekerheid die u wenst. Dat geeft een vertrouwd en veilig gevoel.
  7. Omdat wij een RDW gecertificeerd bedrijf zijn, zetten wij zelf de motorfiets op uw naam zodra de financieringsmaatschappij groen licht geeft.
  8. U komt op de afgesproken datum de motorfiets bij ons ophalen of wij leveren hem bij u af. Aan u de keus.

Zo ziet u maar, voordat u het weet rijdt u ook weg met een vertrouwde motoroccasion van Arjan Brouwer Trading.

Arjan Brouwer Trading motor occasions

Wij werken samen met de grootste kredietbemiddelaars. Dit zijn:

 

1. NU Motorrijden

NU Motorrijden is ontwikkeld voor de motorrijder waarbij vrijheid voorop staat. Je kunt namelijk extra boetevrij aflossen wanneer u wilt. Je kunt er meteen achter komen of je in aanmerking komt voor het handige betaalgemak van Nu Motorrijden. Dit kan door direct en vrijblijvend te bellen naar 0900-motoren ( 0900-6686736) of door het aanvraagformulier in te vullen. Je weet dan snel of je de motor van je dromen kunt kopen.

NIEUW: U kunt nu direct vanaf onze website inloggen bij numotorrijden.nl om uw financieringsaanvraag te doen.


Speciale website voor zakelijke motorrijders!

NU Zakelijk Motorrijden is er speciaal voor de zakelijke motorrijder. Kijk op http://www.nuzakelijkmotorrijden.nl/

 

Uiteraard biedt zakelijk motorrijden nog meer voordelen:
– Géén bijtelling
– BTW is verrekenbaar
– Filevrij rijden

Informeer bij ons voor de mogelijkheden in uw situatie.

Nu Motorrijden Piaggio MP3 leasen of financieren

2. Findio

De tweede is Findio. Door op deze link te klikken kunt u direct zelf berekenen hoeveel u maandelijks moet aflossen voor het bedrag dat u wenst te financieren. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Finanplaza. Kijk daartoe op www.findiovoormotor.nl of bel naar 020 – 312 53 89. Met één telefoontje naar de experts van Findio weet u vaak al wat het beste bij uw situatie past.

Er zijn diverse mogelijkheden, zoals een (doorlopend-)krediet, leasen of financial lease voor ondernemers. Doe de check en ervaar dat het maandbedrag erg meevalt in vergelijking met grote banken.