Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 4 december 2015
    08:00 - 17:00

We hebben nieuwe jassen en shirts laten ontwikkelen voor Dakar 2 Dakar 2016. We zijn erg trots op het uiteindelijke resultaat. Zeer uitbundige motorshirts met daarbij een meer ingetogen Softshell jack die je heerlijk ’s avonds na het rijden of overdag aan kunt trekken.

Kleding-2016-Shirt-Dakar-DEF Kleding-2016-Jassen-Dakar-achter-DEF Kleding-2016-Jassen-Dakar-voor-DEF

Doordat een aantal deelnemers en Arjan bereid waren om deze kleding grotendeels te sponsoren (waarvoor nogmaals hartelijk dank) hebben we voor iedereen de mogelijkheid de combinatie aan te bieden voor slechts € 44,= zonder naam achterop het shirt en voor € 5,= meer met naam of nickname achterop. Je krijgt er nu door de sponsoring ook nog een veel duurder softshell jack met fraaie borduring op voor- en achterzijde gratis bij. Voor de dames is er ook een damesuitvoering van het jack te bestellen. De normale winkelwaarde van deze exclusieve set is minimaal € 200,=.

Hieronder kun je ze bestellen. Je bestelt dus altijd een set. Sponsoren krijgen 1 set gratis voor eigen gebruik. Deze kunnen de speciale sponsor kledingset bestellen (tweede optie bovenaan). Alle anderen graag betalen per iDEAL.

 

locatie  

Telefoon locatie 0341 - 355 975

Locatie website:

Adres
Hoge Eng-West 19-21, Putten, Gelderland, 3882TP, Nederland

Beschrijving:

De showroom van Arjan Brouwer Motor Trading bevindt zich op het industrieterrein Hoge Eng in de Gelderse plaats Putten. Het pand is zeer goed bereikbaar vanaf Nijkerk en Voorthuizen en vanaf de snelweg A28.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.