Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Donderdag 30 Mei t/m Zondag 2 Juni 2024: 4-Daagse MP3 Toertocht door Nederland

30 mei : 10:00 - 2 juni : 16:00

4-Daagse MP3 Toertocht door Nederland.

 

Algemeen:

Van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni 2024 organiseren Arjan Brouwer Trading en Nick Brouwer Trading de 4-daagse MP3 Toertocht door Nederland voor Peugeot Metropolis, Piaggio MP3, Yamaha Tricity en Gilera Fuoco motorscooters vanuit Putten.

Deze toertocht is niet alleen voor klanten, maar ook voor diegenen die elders een MP3, Tricity, Fuoco of Metropolis hebben aangeschaft. Iedere deelnemer mag 2 introducées meenemen op een 3-wiel of 2-wiel motor of motorscooter.

Iedereen elke dag graag op tijd aanwezig. Vanaf 10.00 uur is de inloop in Putten. Het rijschema is zoals op bijgaande afbeelding. Let op: dit is slechts een indicatie van de werkelijke route!

Rond 10.20 uur is er een rijdersbriefing waarna we rond 10.30 uur in verschillende groepen op weg gaan over de mooiste wegen en verharde paden van Nederland.
Inclusief dagelijks tussenstops en een gezellige barbecue of maaltijd met drankjes na afloop.

Deze avontuurlijke MP3 motordagen zijn geheel gratis. Passagiers graag als 2e deelnemer inschrijven. Achter kenteken dan het woord “passagier” vermelden.

 

 

Dagprogramma MP3 en Metropolis Toertocht door Nederland:

TijdProgramma
Vanaf 10.00Ontvangst groep Putten: Aankomst en welkom met koffie bij Arjan Brouwer Trading, Hoge Eng-West 19-21, 3882 TP Putten.
10.30Rijdersbriefing. Uitleg dagprogramma, route en gedragsregels deelnemers.
10.40Alle groepen: Vertrek vanuit Putten met voorrijders en via navigatie op eigen initiatief.
11.30Tussenstop in het bos. Gelegenheid tot aankoop drankje voor eigen rekening.
13.30Tweede stop onderweg. Aansluitend: middagroute
14.00Aankomst bij Arjan Brouwer te Putten: Afscheid deelnemers die niet meedoen met de barbecue. Alle anderen: vanaf 15.00 uur napraten onder het genot van een hapje en drankje.
rond
16.00
Einde programma, afscheid

Tips:

  • Wees op tijd anders mist u een deel van het programma, het programma is strak gepland.
  • Zorg dat uw MP3 goed onderhouden is. Er is niets vervelender dan stilstaan in plaats van genieten. U kunt eventueel ook een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt vooraf.
  • Neem voor de zekerheid een lange broek, warme jas, stevige dichte schoenen en regenkleding mee.
  • Rij altijd beheerst. Bedenk dat er op de openbare weg ook anderen rijden die niet weten dat u aan een toertocht meedoet. Vraag bij twijfel nog even na hoe alles werkt voordat u wegrijdt.
  • Spullen die je overdag niet nodig hebt kun je veilig in onze trainingsruimte achterlaten.
  • Wij rijden alleen op wegen die vrij toegankelijk zijn voor het verkeer. Eventuele snelheids- en verkeersboetes zijn voor rekening van de bestuurder. Wij nemen echter aan dat u onze instructies opvolgt en volgens de wegenverkeerswet handelt.
  • Wil je nog een vriend of kennis als medepassagier meenemen voor deze dag, dan kun je die ook opgeven via het aanmeldformulier op de website.
  • Het programma is alleen toegelaten voor tweewielers die meerijden met een MP3.

Share This