NIEUW! 12 of 24 maanden garantie verzekering: Bij Arjan Brouwer Motor Trading vanaf € 197,- !!!

Voor alle type motoren tot 10 jaar oud maar niet meer dan 80.000 gereden. CarGarantie Bike is verkrijgbaar bij aankoop van een motor bij Arjan Brouwer Trading.

CarGarantie Bike:

logo-cargarantieLanger zorgeloos motorrijden waarbij de garantie verzekering u behoedt voor grote kosten. Als bewust motorrijder beschermt u zichzelf met helm en bijbehorende kleding. Beschermt u zich ook tegen reparatiekosten? Juist wanneer u een gebruikte motor koopt, moet u geen risico’s nemen – neem een CarGarantie.
GARANTIE: op alle belangrijke onderdelen en arbeidsloon.

CarGarantie omvat alle belangrijke onderdelen van uw motorfiets. In geval van garantie betaalt CarGarantie de volledige loon- en materiaalkosten, vanzelfsprekend ook dan wanneer het voertuig meerdere schades heeft geleden. Pas vanaf een bepaalde totaal kilometerstand – vastgelegd op basis van de garantievoorwaarden – komt slechts een gering gedeelte van de materiaalkosten voor uw rekening.

VOORDELEN :

Biedt u extra veiligheid. De garantie voor gebruikte motoren is aan een opmars begonnen. Maak gebruik van deze kans en pas de garantie toe. Met de CarGarantie Bike voor gebruikte motoren beschermt u zich tegen onverwachte reparatiekosten voor 12 of 24 maanden.
Ook op het gebied van nieuwe motorfietsen heeft u extra zekerheid, want de CarGarantie Bike sluit ook aan op de fabrieksgarantie.

KOSTEN Cargarantie Bike:

Motortype 12 maanden 24 maanden
tot 450 cc € 197,= € 313,=
tot 750 cc € 244,= € 391,=
vanaf 750 cc € 283,= € 455,=
*Alles onder algemene voorwaarden van Cargarantie.com