ERMELO/OVERLOON. Zaterdag was de 4e clubwedstrijd in Ermelo waar de meeste teamrijders netjes voorin mee streden; Hendri 5e, Dennis 18e, Erwin 16e, Bart 2e ,Nick 6e, Mike 7e . Stefan Jongeawwaard reed na zijn lange blessure weer voor het eerst mee en liet zien dat hij een toprijder is met gelijk weer een podium plaats en werd zeer knap 3e .

In OVERLOON was de MON NK en Hendri v/d Steeg lag 17e van de 56 deelnemers maar viel en werd 30 e. Monteur Anne van Ramshorst reed knap in de middenmoot bij de senioren MX1. Danny Gerards won 3 wedstrijden op rij bij de MX2 nationalen en werd de eerste manche 1e en de tweede manche 3e en totaal 2e en staat stevig aan de leiding van het NK.

Bart Brouwer won zijn 55e manche bij de MON en was zeer knap twee manches 1e bij de Open Inters B waar hij nu 18 manches op rij wist te winnen en ook op de 1e plaats in het NK staat waar trainer Bas Zwartjes zeer blij mee is. Twee titelkandidaten Danny Gerards en Bart Brouwer is natuurlijk fantastisch mooi voor het succesvolle Arjan Brouwer Motorcrossteam.