Meijel 28-10-2012, Dit weekeinde werd in het Limburgse Meijel de laatste wedstrijd voor het NK motorcross gehouden en zowel Mike van Hoeijen uit Achterveld als Bart Brouwer uit Putten startten bij de Open Nationale MX1 klasse en Nick Brouwer uit Achterveld start bij de Internationale klasse. Vorige week veroverde Bart in Heeswijk al de NK titel en bij de wedstrijd in Meijel op de zware baan reed Bart gelijk aan de leiding en Mike op de 15e plaats , maar Bart had een zware strijd met Jeremy de Vink die als gast meereed in
deze klasse. De Vink was ook vorige week kampioen geworden bij de MX2 klasse en Bart bij de MX1 klasse en de rijders waren zeer aan elkaar gewaagd maar Bart won toch deze eerste manche nadat de Vink was gevallen. Mike van hoeijen eindigde op de 16e plaats.

In de tweede manche werd Bart wederom eerste na een bikkelhard maar sportief gevecht met De Vink en wederom werd Mike van Hoeijen 14e in deze snelle klasse.

Ook Nick Brouwer reed beide manches bij de Inters MX1 en werd 14e en 16e in de manches en in de eindstand van het NK was Nick netjes 18e ondanks dat hij niet alle wedstrijden had gereden. Een compliment voor alle drie de rijders van het Arjan Brouwer Motocrossteam die na een zeer lang seizoen alle drie perfect af kunnen sluiten met als hoogtepunt een NK titel voor Bart Brouwer.

Bart Brouwer schenkt de bokaal aan Bas Zwartjes

 

Bij de prijsuitreiking van de bokalen was het druk en zeer gezellig en Bart schonk zijn enorme bokaal aan zijn trainer Bas Zwartjes voor alle energie en tijd die Bas in het trainen steekt voor deze snelle jongens . Bart gaat in 2013 bij de allersnelste Inters MX1 rijden en Mike blijft bij de senioren MX2 en voor Nick is het nog niet zeker waar hij gaat rijden.

 

 

De volgende MON wedstrijd is pas in februari 2013 maar komende zaterdag 3-11 is de allerlaatste wedstrijd in Ermelo waar Mike van Hoeijen en Gerwald Roosenboom voor het clubkampioenschap MX2B gaan strijden.De andere rijders van Team Arjan Brouwer staan ook allen aan de start.