ERMELO,  Zaterdag was de 7e clubcross waar Dennis v Koesveld en Marcel Rozeboom  19e’en 20ewerden bij de recreanten. Bij de mx2b  werden teamrijders  Danny Gerards en Mike v Hoeijen 1e en  3e en Gerwald Rozeboom werd 12e net voor Albert v Winkoop en David de Vries die 11 en 14 werden.

In de mx2a klasse reed na lange afwezigheid Dion v Dasselaar  weer mee die keurig algemeen 5ewerd en bij  de  mx1a was  Nick Brouwer 2 e waardoor er zelfs 3 teamrijders op het podium stonden.

 LEUSDEN, zaterdagavond was de uitreiking van de sportman van het jaar van Leusden. Het sportgala in Leusden waar Nick Brouwer genomineerd was bij de mannen. Nick werd 2e achter rolstoelbasketbal speler Robin Poggenwisch uit Leusden . Nick kreeg van de Burgemeester een medaille voor zijn bijzondere sportieve prestaties . Een grote waardering voor zijn geweldige inzet. Ook de familie en trainer Bas Zwartjes waren zeer blij met deze mooie medaille. ( op de foto alle sportmensen van Leusden)


 

LELYSTAD, Zondag was een bekerwedstrijd waar Danny Gerards aan mee deed. De eerste manche had hij remproblemen en de tweede manche werd hij 3e.

LEUSDEN, Zondag was tevens een NK motorcross van de MON waar Bart Brouwer bij de MX2 senioren ,de eerste manche 2e werd en de tweede manche van de 16e plaats naar de 2e opklom waardoor hij totaal ook 2e werd achter concurrent Jeremy de Vink uit Venray.

Mike van Hoeijen reed bij de MX3 klasse ( zware 350 tot 650 cc ) en werd allebei de manches 3e na een geweldige inhaal wedstrijd omdat hij bij de start bleef stekken en als allerlaatste vertrok.  Een mooie wedstrijdfilm van Bart Brouwer gemaakt door Marcus Kingma:  http://www.youtube.com/watch?v=5V2S11aTgHo

 

PRESTATIES !! De 5 bekers in het weekend van de teamrijders van Arjan Brouwer, maar de twee derde plaatsen van Achtervelder Mike van Hoeijen was een grote prestatie maar de wel verdiende Sport medaille van Nick Brouwer was er ook een om in te lijsten !! Klasse van deze twee half broers !!


 Zondag is de finalewedstrijd NK voor het DMX in Heerde waar Danny Gerards zijn titel kan prolongeren en tevens een NK in Boekel waar Bart Brouwer rijdt .