Elk jaar wordt een teampresentatie gehouden waarbij tegelijk de rijders worden gehuldigd.

Een kort verslag van de vorige Teamfeestavond:

BEDANKT allen voor jullie aanwezigheid op onze feestavond in de Huifkar , die ondanks het slechte weer door toch 68 mensen is bezocht. Er werden mooie foto’s gemaakt van het 2010 en 2011 team bij elkaar.

Ook kregen alle rijders een mooi cadeau om aan de muur te hangen en werden Boaz, Menno, Joop en Jessica die ons team verlaten, bedankt voor hun positieve inzet en uitstraling voor ons team. Nieuw in het 2011 team zijn :Marcel Roseboom uit Lunteren, Albert van Winkoop en Dennis Koesveld uit Ermelo en Mike van Hoeijen uit Achterveld.

De bijzondere prestaties van Danny Gerards die Nederlands Kampioen werd, en Bart Brouwer en Dion van Dasselaar werden zeer gewaardeerd en kregen extra aandacht en een welverdiend applaus van alle aanwezigen. Ook werd gesproken over zware blessures van Dion, Danny en Joop, die allen weer deels hersteld zijn.

De aanwezige sponsoren kregen een plaquette voor aan de muur en in het bijzonder onze sympathieke hoofdsponsor Wouter de Vries die de laatste jaren het team geweldig geholpen heeft, zowel financieel als organisatorisch. Komend jaar blijft hij als sponsor ons team wederom steunen, maar ook contactpersoon naar veel sponsoren die via wouter ons team sponsoren. Ook Gerard Roseboom de vader van Gerwald en Marcel deed veel voor het team.

Het bestuur bestaande uit Harry, John en Dick kreeg ook een teamherinnering. Dick stopt als penningmeester omdat zijn 3 kinderen fietscrossen, waardoor Gerard van Winkoop zijn functie per 1 januari overneemt. Bas Zwartjes was een zeer succesvolle prive begeleider van Bart en Nick en dankzij hem werden veel resultaten behaald. Hij kreeg een mooie plaquette.

De pers was ruim aanwezig en de Stentor, Veluwebeeld, Puttenaer en Stad Nijkerk waren er om een krantenverslag te maken voor komende week. Ook KNMV trainer Carlo Hulsen was er. Hij sprak de rijders en ouders toe met adviezen en tips over rijden en trainen. Hij gaat les geven aan ons team begin maart op een doordeweekse middag en in Zweden deze zomer met de teamtrainingsweek. Daarna kregen de aanwezige moeders van de rijders twee flessen wijn en een foto van hun rijders. Ook werden er leuke films en foto’s van het team op een scherm getoond.

Een zeer leuke avond voor alle aanwezigen, die rond 01.00 uur was afgelopen, na alles weer opgeruimd te hebben.