Komend weekend zijn er tal van activiteiten.

1 -10 ERMELO, Hier is de 7e clubwedstrijd waar bijna alle rijders aanwezig zijn.

Gelukkig is ook DION VAN DASSELAAR weer van de partij nadat in het voorjaar de platen zijn verwijderd, van zijn vorig jaar gebroken ruggewervel.  Succes DION !!

1-10 LEUSDEN, Sportgala Uitreiking, waar Nick Brouwer genomineerd is en bij de laatste 3 zit .

2-10 LEUSDEN, MON -NK motorcross bij MSV Salz waar Bart Brouwer aan meedoet. Sponsors en supporters zijn hartelijk welkom in de rode VIP tent bij onze bus. Bart rijd met groene platen en nummer 5. Start omstreeks 11.00 uur

2-10 LELYSTAD, open beker wedstrijd waar o,a Danny Gerards aan mee doet.

NIEUWS:

HEERDE,  Afgelopen zaterdag had Danny Gerards de DMX wedstrijd in Hellendoorn, waar hij zich kwalificeerde voor de NK finale die over 2 weken in Heerde word gereden. Hier kan hij zijn prestatie van vorig jaar herhalen toen hij de NK won bij de 85 cc. Nu rijdt hij 125 cc..


TEAM op TV !!, Op zaterdag 22 oktober is ons team op NL 2 om 17.55 uur in het programma de verandering van de EO. Opnames waren in Ermelo op de crossbaan.

 TOPDAMES !!! Ons teamlid van afgelopen jaar Joop van de Hengel heeft een jongere zus LAURA van de HENGEL die altijd graag wou crossen maar koos voor het karten. Deze week won ze in Nederland de voorselectie voor het EK voor dames. De finale word volgende weekend in ITALIE  vereden. Laura reed met een blessure doordat haar schouder uit de kom was !! en getaped aan de start stond . Het is van  grote klasse dat ze zo hard gaat ( Kart haalt 160 km per uur !!!! ) Ze zoekt nog sponsors en een goede monteur die mee wil naar Italie. Op de website www.raceXpress.nl  staat ze onder dames die hard gaan waar ze geintervieuwd word.

VEEL SUCCES LAURA namens ons MX-team !!