Bij Arjan Brouwer Motor Trading kunt u ook een motor huren voor een dag of voor een weekend. Er zijn ook offroad motoren te huur tijdens de speciale motorcursussen tegen speciale prijzen.

NIEUW! Piaggi MP3 500 LT verhuur:

Het rijden met een Piaggio MP3 heeft allerlei voordelen, door er een keer een te huren kunt u optimaal ontdekken of dit uw nieuwe vervoermiddel wordt, of gewoon eens lekker toeren over de Veluwe. En wanneer u na het huren van een MP3 bij Arjan Brouwer Trading binnen 2 weken overgaat tot aankoop, dan trekken wij het betaalde huurbedrag tot een maximum van 150,= af van de aankoopprijs van uw nieuwe Piaggio MP3. Mooier kan toch niet? Let op! Wij hebben een mooie Piaggio MP3 500 LT in de verhuur, deze is beperkt beschikbaar.

Ook bieden wij diegenen die privé instructie wensen op een Piaggio MP3 een unieke service. Onze instructeur leert u in 2 uur tijd alle kneepjes van de Piaggio MP3, zoals starten, wegrijden, bochten, rijpositie op de weg, onderhoud etc. Zodat u daarna met een gerust gevoel de weg op kunt met uw eigen Piaggio MP3.

Kijk voor meer informatie op onze MP3 verhuurpagina.

Een overzicht van onze verhuurmotoren:

Motor Omschrijving Daghuur

Yamaha FZ6-SA

Yamaha FZ6-SA

De bekende Yamaha Fazer. Een sportieve, goed stuurbare motor.  € 150,=

Yamaha WR 450

yamaha-wr450

 € 150,=

KTM EXC 530

ktm_530_exc

€ 150,=

Motorhuur formulier

  • Prijs: 150,00 € Aantal:
  • 0,00 €